Nieuws

januari 2016 . Verlenging FSC certificaat

Eind maart 2015 hebben wij onze jaarlijkse FSC audit gehad. Ons FSC certifcaat is weer verlengd.

FSC-certificering betekent dat een zogenaamde derde partij (certificeerder) vaststelt of door een bedrijf voldaan wordt aan een aantal vereisten (voor goed bosbeheer) die in FSC-standaards zijn vastgelegd. Wanneer dat het geval is wordt aan een bedrijf een FSC-certificaat overhandigd. Voordat deze certificeerders bedrijven mogen beoordelen, moeten ze eerst een FSC-accreditatie behalen. Hiervoor moeten de certificeerders aan een uitgebreide set regels voldoen..

VCA** certificaat tot 2018 !

Op 24 maart hebben wij een audit gehad voor ons VCA** certificaat. Reeds vele jaren is Prins Schilderwerken in bezit van dit certificaat. Veiligheid voor mens en milieu vinden wij heel belangrijk

Vactature : werkvoorbereider

Functieomschrijving Werkvoorbereider

Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider. Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en organisatie van de diverse onderhoudsprojecten. Bovendien volg je ook de vorderingen van het werk in uitvoering. Naast de kwaliteitsbewaking, het opzetten en beheren van een goed planningssysteem heb je ook veel klantcontact. Het betreft een afwisselende en verantwoordelijke functie waarin je de spil in de organisatie vormt.

03-2012 Eisma's Schildersblad

Prins Schilderwerken uit Ede legt de laatste hand aan een arbeidsintensieve klus. Het bedrijf schildert 30.000 vierkante meter wandoppervlak in het plaatselijke Gelderse Vallei Ziekenhuis. Daarbij moet de overlast voor verplegend personeel, patiënten en bezoekers zoveel mogelijk worden beperkt. "Dat vraagt een strakke planning, goede organisatie en nauwkeurige uivoering", aldus eigenaar-directeur Bart Prins.

02-2013 - verlenging van VCA **

In februari hebben wij een auditor op bezoek gehad voor de VCA controle. Onze VCA** administratie is gecontroleerd en er is gesproken over de veiligheid binnen het bedrijf. Ook heeft de auditor verschillende werkplek inspecties gehouden op locatie. Wij zijn blij te kunnen vermelden dat ook dit keer alles weer goed in orde was en ons VCA**- certificaat is verlengd!

02-2013 Opnieuw FSC-gecertificeerd

Afgelopen februari 2013 is het bedrijf weer onder de loep genomen en gekeken naar de opslag en het gebruik van FSC-hout/materialen. Het is belangrijk om het FSC-proces, van boom tot deur, inzichtelijk te maken.

Dit FSC-certificaat is voor onze klanten een garantie dat wij met hout werken dat als FSC-materialen wordt herkent, FSC-hout uit  beheerde bossen. Goed voor de duurzaamheid van flora, fauna en mensen.

Criteria tijdelijke laag-BTW-regeling bekend!

Per 1 maart gaat het btw-tarief over de arbeidscomponent voor renovaties en onderhoud van 21 naar 6 procent. Het is een tijdelijke maatregel. Over de precieze uitwerking was voor onduidelijkheid. Staatssecretaris Weekers heeft die duidelijkheid nu gegeven.

VCA ** gecertificeerd 23-02-2012

In februari 2012 hebben wij met succes de audit afgerond voor ons VCA ** certificaat.

Sinds enkele jaren waren wij in bezit van een VCA * ( 1 ster ) certificaat. Met de uitbreiding van ons dienstenpakket en de daarmee behorende eisen, hebben wij besloten om het traject voor VCA ** ( 2 sterren ) in te zetten. Dit hebben wij met succes afgerond in februari 2012.

Leo Lieuwen 40 jaar in dienst ! 21-10-2011

Op 21 oktober 2011 is Leo 40 jaar in dienst. Samen met collega's en familie hebben wij dit heugelijke feit gevierd bij restaurant Buitenzorg te Ede.

Het bereiken van deze mijlpaal is iets waar wij ( en natuurlijk Leo ) heel trots op zijn. Leo heeft met 3 generaties Prins samengewerkt en dat mag uniek genoemd worden.

FSC Gecertificeerd ! 02-2011

FSC, de Forest Stewardship Council (Raad voor Goed Bosbeheer), is een internationale organisatie, opgericht in 1993, die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. Basis voor deze standaarden, die per land of regio verder worden uitgewerkt, zijn de 10 FSC-principes voor goed bosbeheer. Als boseigenaren zich aan de FSC standaarden houden kan hun bos worden gecertificeerd.

Gerealiseerde projecten

Rabobank te Veenendaal
VvE Tonnendak, De Gaullesingel te Ede
Restaurant Het Pomphuis te Ede